Navigacioni meni
LiveU LU300s prednja strana

LU300s

Kompaktna 5G, 4K 10-bitna HDR jedinica za prenos uživo u pokretu

Najmoćnije mobilno rešenje za prenos 5G video zapisa male veličine za operacije emitovanja i prenos uživo u pokretu. Pruža pouzdan 4K 10-bitnog HDR video za emitovanje preko 5G i drugih ćelijskih/IP mreža po pristupačnoj ceni.

Mali uređaj za ključne trenutke

Sa težinom malo većom od 900g, LU300s nudi moćne funkcije u kompaktnom i laganom uređaju. Podržava do 30 Mbps kombinujući šest IP konekcija: 4 ćelijske, WiFi i LAN, zasnovano na LiveU-ovoj patentiranoj HEVC tehnologiji za povezivanje.

6 IP veza

IP veza

30 Mbps

Mbps

Mali uređaj za ključne trenutke

Izvorno 5G uređaj za dodatnu pouzdanost

Sa ugrađenom podrškom za 5G, LU300S pruža najveći propusni opseg i ultra-nisko kašnjenje. Uređaj podržava do 4x5G/4G ćelijske veze: dva interna dual-SIM modema sa visoko efikasnim antenama kao i dva eksterna modema. Omogućen LiveU-ovim namenskim protokolom za pouzdan transport LRT™, LU300s nudi solidnu pouzdanost u najizazovnijim situacijama.

Izvorno 5G uređaj za dodatnu pouzdanost

Vrhunski kvalitet video zapisa

Povećajte gledanost i angažujte svoju publiku pokrivanjem više događaja uživo u najvišem kvalitetu videa. LU300S Vam omogućava da pouzdano prenosite do 4Kp60 10-bitni HDR prenos preko 12G-SDI ili HDMI za optimalnu dubinu i bogatstvo boje. Uređaj podržava do osam audio kanala za šire opcije miksovanja za bogatu audio produkciju.

8 Audio kanala

Audio kanala

4K/HDR Rezolucija

Rezolucija

Vrhunski kvalitet video zapisa
Uređaj dvostruke namene za domaću/roaming upotrebu

Stvoren za produkciju u pokretu

Znamo šta je potrebno za produkciju uživo i sve smo to uzeli u obzir kada smo stvarali LU300s – namenjen za okruženja visokog intenziteta. Vaša ekipa na terenu će uživati u maksimalnoj praktičnosti produkcije sa intuitivnim interfejsom i ekranom od 2,2 inča, kao i višestrukim opcijama za nošenje (držač za kameru, preko ramena i pojas za kaiš), lako integrisani sa drugim dodacima za emitovanje.

Brzi internet u pokretu

LU300s može da radi u „DataBridge“ režimu, nudeći bežični širokopojasni pristup velike brzine u pokretu. Ovo vam omogućava da povećate povezanost i produktivnost, koristeći više mreža, uključujući mobilne, WiFi i Ethernet, za opštu internet konekciju na terenu.