Navigacioni meni

Shoppster koristi LiveU Solo video enkodere

O Šopsteru:

Shoppster. Okrenuti kupcu.

Razvijana tako da u punoj meri odgovori na različite zahteve i očekivanja online šopinga i svakom kupcu u svakom trenutku ponudi udobno, lako i efikasno iskustvo kupovine dok anticipira i odgovara na njegove istinske navike i potrebe, Shoppster je inovativna platforma u potpunosti okrenuta kupcu, kreirana na temelju superiorne tehnologije i najsavremenije IT logistike. To je moćna regionalna platforma za online trgovinu, uzbudljivo i svima dostupno virtuelno mesto koje pomera granice jednostavnosti i dostupnosti kada je reč o iskustvu same kupovine, sa posebnim pogodnostima i novim karakteristikama kako za one koji vole šoping, tako i za same vlasnike biznisa. Mnoge karakteristike Shoppster izdvajaju i čine jedinstvenim - za ljude koji kupuju, tu je više od tri stotine brendova iz najtraženijih kategorija, jedinstvena mogućnost praćenja pošiljke, online kanal gde se proizvod detaljno upoznaje, a na jedinstvenoj Shoppster TV on će od septembra moći i da se kupi, kao i besplatna dostava za ekskluzivne Shoppster proizvode, i mnoge druge stvari!

Za proizvođače, s druge strane, Shoppster nudi mogućnost da njihov proizvod 24h online vidi i potencijalno kupi više od 2 miliona ljudi, zato što je Shoppster.com deo superiorne platforme United Grupe, vodeće telekomunikacione platforme u regionu, koja, pored Srbije, godinama uspešno pokriva i tržišta SlovenijeHrvatske i Bosne, dok obezbeđuje prvoklasnu komunikacionu logistiku, kao i efektnu i dobro targetiranu TV i online promociju.
Zato se slobodno može reći da Shoppster predstavlja budućnost online šopinga. Za sve. Od ljudi koji uživaju da iz udobnosti svog enterijera ili eksterijera u moru mogućnosti pronađu baš ono što im je potrebno, na način koji im najviše odgovara, do vrednih proizvođača koji za proizvod u koji su uložili strast, trud i kapital žele samo najbolje. Put do kupaca, bez novih ulaganja!

Top 6 razloga da koristite Solo 

  • uključi-i-snimaj (plug-and-play), sveobuhvatno (end-to-end) rešenje video prenosa
  • Privlači pažnju više gledalaca pouzdanim prenosom i vrhunskim kvalitetom
  • Šalje HQ stream sa udaljenih lokacija (sa terena) ili u velikim gužvama kada je 4G prenos zagušen
  • Izađite iz studija i emitujte u HD sa bilo kog mesta
  • Samo jednim klikom HD prenosite na Facebook live i druge platforme
  • Emituj kao profesionalac po pristupačnoj ceni

LRT i povezivanje

Cloud bonding servis omogućava vam da unapredite vaš prenos uživo.

Nemojte se uzdati na samo jednu konekciju!
Solo Cloud Bonding spaja do četiri signala (2x mobilne konekcije, 1x WiFi, 1x Eternet) omogućavajući trajni protok informacija čak i kada je jedan od izvora nestabilan. Ovo vam omogućava da proizvodite HQ prenos uživo sa bilo kog mesta gde god da se nalazite.

Pouzdan uživo video prenos preko mobilnih mreža
LiveU Reliable Transport (LRT ™)pruža vam najbolje tehnike video isporuke u jedan integrisani protokol koji je čvrsto integrisan za Solo koder. Prilagođeno bit-rate kodiranje, dinamično Forvard Error Correction (FEC) i paket za naručivanje su ključni elementi LRT, podržavajući veoma čvrst video prenos po čemu je LiveU poznat.

KARAKTERISTIKE
  • Pouzdan protok informacija povezivanjem do 6 veza, linkova (4 x 3G/4G, WiFi, Ethernet) u jedan, vrlo snažan signal
  • Neprekidan prenosite čak i kada ste u pokretu i promenama propusnog opsega
  • Automatski podešava video bit-rate za najbolji mogući uživi prenos u bilo kom trenutku
  • Robustan, uživo video visokog kvaliteta , čak i sa najudaljenijih mesta.