Navigacioni meni

TELEGRAF.RS - Nova značajna referenca za LiveU!

Portabilni up-link za prenos uživo - za jedan od vodećih info portala na našem tržištu.

Više o klijentu - telegraf.rs:

Telegraf.rs vam pruža informacije pre svih, uz obilje multimedijalnih sadržaja i mogućnost da iste lako podelite sa svojim prijateljima na društvenim medijima. Mi se ne ograničavamo samo na kratku informaciju, već se trudimo da pružimo širu sliku o događanjima, ali i da u potpunosti uključimo naše posetioce u priču. Društvene medije ne vidimo samo kao kanal za promociju, već i kao platformu za uspostavljanje odnosa sa našim čitaocima i mogućnost njihovog uključivanja u rad samog portala, čime stičemo jasnu prednost u odnosu na našu konkurenciju.

Na samom portalu, iz nedelje u nedelju, gostovaće najzanimljivije ličnosti iz domaće Internet zajednice – poznati blogeri, Twitter korisnici i oni koji društvene medije vide kao alat za kreiranje pozitivne promene u našem okruženju.

O Internet Group d.o.o.

Internet Group d.o.o.
Savski Nasip 7, 11070 Novi Beograd
Telefon: +381 11 20 96 847 / Fax: +381 11 20 15 524 / redakcija@telegraf.rs

Telegraf.rs je prvi u nizu projekata koji pokreće kompanija Internet Group specijalizovana za različite aspekte onlajn poslovanja, od kreiranja sadržaja, preko brige o nastupu velikih brendova onlajn do razvoja velikih Internet projekata. Sama kompanija okupila je neka od najistaknutijih imena srpskog Internet neba, čijim zajedničkim snagama planira da realizuje nekoliko projekata u 2016-toj godini. Medijski portal Telegraf.rs je prvi među njima, kreiran sa ciljem da inovira pristup kreiranju i pružanju informacija na domaćem Internet tržištu.