Navigacioni meni
lu800 prednja strana

LU800

Pravila igre su promenjena: prva profesionalna terenska jedinica koji podržava više kamera. LU800 isporučuje prenos snimka u ključnim trenucima za globalno izveštavanje i strimovanje uživo u 5G rezoluciji.

Jedan uređaj. Neograničene mogućnosti.

Isporučite najupečatljivije prenose uživo za samo delić cene tradicionalnih metoda prenosa.

Stvoren za uživo izveštavanje i dinamični prenos sporta
Stvoren za uživo izveštavanje i dinamični prenos sporta

Stvoren za uživo izveštavanje i dinamični prenos sporta

LU800 je LiveU-ov novi revolucionarni all-in-one uređaj za profesionalnu upotrebu.

Prva terenska jedinica za produkciju

#1 u industriji
#1 u industriji

U industriji

LU800 donosi produkciju sa više kamera i stabilan prenos u ključnim trenucima uz superiorne video i audio mogućnosti u jedinstvenom uređaju koji podržava 5G. Njegova pouzdanost koja parira satelitu/optici postavlja LU800 kao veoma isplativo rešenje za složene i zahtevne produkcije na daljinu.

1 uređaj - 4 kamere

Dostupno je do četiri sinhronizovana feed-a visoke rezolucije. LU800 se može pretvoriti u više-kamerni uređaj u bilo kom trenutku uz PRO2/PRO4 multi-cam licencu.

Izvorni 5G prenos osigurava najbolji kvalitet videa i pouzdanost u klasi uz najnižu latentnost. Poboljšan učinak antene i globalna kompatibilnost za sve mobilne bežične frekvencije, uključujući ispod 6 GHz 5G i LTE

Izvorni 5G prenos

Pouzdanost bez premca sa do 8 internih 5G/4G dual SIM modema

Do 8 internih 5G/4G dual SIM modema

Snažno IP povezivanje

LU800 povezuje do 14 veza sa do osam 5G/4G internih dual SIM modema; podržava do 70Mbps, zasnovano na LiveU-ovoj nagrađivanoj i patentiranoj HVEC tehnologiji

70Mbps

Mbps

14 IP veza

IP veza

Snažno IP povezivanje

Vrhunska produkcija

Pruža najviše performanse sa do 4Kp60 10-bitnim HDR prenosom za optimalnu dubinu i bogatstvo boja, kao i do 16 audio kanala.

Vrhunska produkcija

Izuzetno robustan dizajn sa manjim, pristupačnijim rancem

LU800 dolazi sa manjim, pristupačnijim rancem sa ergonomskim multifunkcionalnim dizajnom. Napravljen od lagane, robusne legure aluminijuma sa mekim gumenim ivicama za bolju apsorpciju udara u grubim okruženjima, uređaj je bezbedna na bilo kojoj lokaciji ili situaciji.

Robustan dizajn
Dvostruka namena

2 u 1 namena

Držač za kola omogućava jednostavnu montažu unutar vozila sa vanjskom krovnom antenom. Uređaj se može napajati i puniti direktno kroz držač, osiguravajući da je uvek spremna i za upotrebu izvan vozila.