Navigacioni meni

DEVISER AE4000 OTDR

Platforma FC-1 je nova modularna šasija koju je dizajnirao Deviser (https://www.deviserinstruments.com) sa naprednim tehnologijama za hostovanje širokog spektra testova i merenje opreme. AE4000 serija uključuje nekoliko OTDR modula da bi se ispunili različiti zahtevi za testiranje u vezi sa primenom optičkih vlakana dok TC700 serija podržava kombinacije Ethernet i transportnih modula za obavljanje testiranja Ethernet usluge.  
OPIS:
AE4000 serija OTSR modula je najnoviji vrhunski OTDR dizajn koji je predstavio Deviser. Podržava dinamički opseg do 45 dB, Mrtva zona od 0,8 m u kompaktnoj, laganoj i modernoj FC-1 šasiji sa 8 radnih sati na baterije. To je idealno rešenje za rad na terenu zbog svoje izdržljivosti, fleksibilnosti i proširivosti dizajn.
KLJUČNE KARAKTERISTIKE:
1. Proširivost Sa s OTDR modulima u različitim specifikacijama, AE4000 serija može zadovoljiti sve testiranje treba da potvrdi distributivne mreže sa optičkim vlaknima kao što su GEPON i GPON implementacija. Zahvaljujući modularnoj platformi FC-1, serija AE4000 se može kombinovati sa modulima za testiranje Ethernet, transporta i RF komunikacije, kao što je analizator spektra, kako bi se proširile vaše aplikacije i smanjili kapitalni/operativni troškovi. 2. Visoka preciznost: Minimalna mrtva zona <0,8m 3. Visoka primenljivost Praktičan ekran osetljiv na dodir Brza funkcija skladištenja i upravljanje jednim dugmetom za čuvanje rezultata testa. Jedinstvena karakteristika Mini menija omogućava brz i praktičan rad pregleda rezultata. Operacija sinhronizacije režima full0touch i pune tastature odgovara različitom testnom okruženju

NAŠI KLIJENTI